Startelva: Anders Folkesson (come-back) – Viktor, Alex, Matte, Markus Ah – Tristan, Pontus – Lucas, Mattias E, Aman – Oscar
Markus And som kom in som vänster ytter mittfältare, spelade där knappa 20 min innan han gick ut igen (tror jag).
Marcus E som spelade sista 35 som mittback.
Alexander som spelade höger yttermittfältare sista knappa halvtimmen.
Yousef som spelade sista 12 minuterna på topp.
Milad som spelade en liten stund på slutet, uppfattade inte positionen.

Vi började bra och Anders rörde bollen första gången efter 17 min. Två minuter senare gjorde Oskar efter en rörig situation med ett par returer 1-0 till oss. De hade strax efter ett jätteläge. I den 26:e min hade vi ett fint anfall när Pontus slog en perfekt löpboll på Aman som denne tog sig ner till kortlinjen med innan han passade in den framför mål. Det uppstod en rörig situation framför mål snarlik den vid målet men den här gången utan resultat.

I den 37:e gav en fin individuell prestation dem en jättechans men Anders var alert och avvärjde. I den 39:e min gjorde vi ett väldigt vackert offsidemål när Markus And skruvade upp den i krysset efter en fin framspelning, men målet dömdes bort för offside. Istället kvitterade de minuten efteråt efter ännu en fin individuell prestation som avslutades med en veritabel kanon (med hjälp av en kraftig vind) i bortre krysset – mycket vackert. De var sedan på övertid i första halvlek när de fick en frispark i bra läge nära att också ta ledningen men en kombination av oskärpa i avslutet och ett nytt bra ingripande av Anders gjorde att vi fredade målet.

I andra halvlek gjorde de 2-1 i 51:a min. Minns inte mycket av det målet men jag tror att det även här handlade om en bra individuell prestation. Därefter ingen riktigt het målchans. Vi någon halvchans, de några fler.

En spelmässigt jämn och ganska bra match men där de var spetsigare i sina anfall.

Statistik (våra siffror först): Hörnor: 3-7 Avslut på mål: 4-12 Avslut utanför: 3-4